باقلوا ترک یکی از معروفترین و محبوبترین دسرهای خاورمیانهای است که با لایههای نازک خمیر فیلو و مغزهای مختلف تهیه میشود. این دسر شیرین و لذیذ، قدمتی چند صد ساله دارد و اصالت آن به دوران امپراتوری عثمانی بازمیگردد. باقلوا در ترکیه به عنوان یکی از نمادهای فرهنگی و غذایی شناخته میشود و در جشنها و مناسبتهای مختلف سرو میگردد.
آموزش آهار دادن و سوزنکشی ماندالا به روش ژورنالی
آموزش پافی بافی کوسن بدون میل و قلاب با دست
طرز تهیه باقلوا ترک در خانه (آموزش قدم به قدم)
افزایش 6 برابری کارایی در آشپزخانه های کوچک!
راهنمای کامل دوخت عروسک فانتزی نشانگر کتاب به همراه ویدئو